Monday, 29 July 2013

SETINGGI-TINGGI TAHNIAH BUAT DATO' SRI ZAHID HAMIDI....


Pihak Lembaga Penapisan Filem(LPF) telah ambil keputusan untuk MENAHAN tayangan filem ini bagi mengelakkan kontroversi... Ianya akan diteliti semula terutamanya mesej2 tersembunyi termasuk perkara yang berkaitan dengan komunis... - Dato Seri Ahmad Zahid Hamidi

Kami umat islam di negara ini mahu Najib, Hishamudin dan Nazri letak jawatan dan berundur dari barisan kepimpinan UMNO demi kebaikan islam, bangsa melayu dan tanahair.


6 comments:

 1. ada sorg lagi..keri si KJ tu!

  ReplyDelete
 2. Anti-MelayuBacul29 July 2013 at 12:14

  Aku sokong ganti sotong-sotong yang lembik-lembik tu dengan rimau melaya yang keras-keras sikit!!!!!

  ReplyDelete
 3. dah tak leh pakai depa bertiga ni..

  ReplyDelete
 4. Singkirkan Najib,Hishammudin,KJ,Nazri aziz,dari UMNO.Aku sokong Muhyiddin sbgai presiden Umno,Zahid sbgai timbalan presiden UMNO.Singkirkan PARASIT DARI UMNO.

  ReplyDelete
 5. Ucapan PLAING PANAS Ayahanda Tun Dr Mahathir yang diucap Dalam Sesi Tertutup pada 26 Julai 2013 lalu.

  1 - "Kerosakan UMNO bermula dari waktu Pak Lah menjadi pemimpin UMNO, dan kemudian DS Najib gagal memperbetulkan nya malah keadaan bertambah buruk".

  2 - "Akibat perpecahan perpecahan Melayu orang cina menjadi penentu kuasa malah kemungkinan kita akan dapat Perdana Menteri Melayu yang ikut telunjuk cina, ini sudah pun berlaku sekarang".

  3 - "Lihat sahaja isu EC yang di serah kepada Parlimen, ini semua tanda tunduk kepada desakan kerana kedudukan kita tidak begitu kuat begitu juga lah dengan ISA dan isu keselamatan, ini semua sebab pemimpin nak jaga hati lawan"

  4 - "DS Najib nak jadi "BRAND" dan juga cogan "1Malaysia" kerana di fikirkan nama UMNO sudah tidak bagus lagi"

  1Malayisa tidak dijelaskan dengan betul,ia bermaksud lain pada pihak lain pada orang cina ia bermaksud semua sudah sama melayu dan cina, pada orang melayu ia bermaksud tiada lagi sekolah cina dan sebagai nya"

  5 - "Keadaan bertambah buruk dengan memiliki penasihat yang tidak faham politik dan sensitivity, tapi malang nya mereka lah yang didengar oleh pemimpin"

  6 - "Pemuda UMNO sekarang tidak semacam dulu" ujar Tun, ini amat ketara kerana Pemuda UMNO ada agenda dan kepentingan sendiri dan bukan pemankin kepada penentu kuasa orang melayu.
  "Nak kira 700 undi pun makan masa 8 jam"

  7 - Tun Mahathir juga berkata banyak pihak yang berjumpa dengan nya merasakan melayu tersisih kerana DS Najib terlalu tumpu mahu menarik perhatian pihak yang tidak menyokong nya terutama nya orang cina.Malah mereka ini sangat di layan dengan istemewa berbanding dengan orang Melayu yang menyokong nya.

  Walaupun DS Najib naik atas tiket Melayu tapi amat malang dia masih menumpu kepada bukan melayu untuk di layan.

  8 - Tentu sekali pemimpin UMNO bukan jenis yang berkata benar kepada DS Najib akan keadaan dibawah kerana mereka seperti di kata bukan lagi ahli yang berkualiti selain hanya mahu mengampu dan memberi kabaran baik sahaja.

  9 - "Ada kah sebarang kontrak orang cina akan serah kepada Melayu?" ujar Tun Mahathir. "orang melayu yang dapat tender dan kontrek akhir nya akan sub kepada bukan melayu juga tapi malang nya apa yang dapat kepada orang cina tidak pernah dapat kepada orang melayu.

  10 - "Orang Melayu undi Najib bukan kerana suka kepada nya, tapi kerana takut kepada Anwar dan Lim Kit Siang dan apa yang akan dibawa oleh kedua nya, lalu ketakutan mereka diterjemah kepada undi kepada UMNO dan DS Najib"

  11 - "BR1M akan menjadi masalah jika satu ketika nanti rakyat sudah terbiasa dengan pemberian sebegini, dan keadaan akan jadi buruk apa bila tidak lagi dapat memberi nya"

  12 - "Saya Ultra Malay tapi orang cina tahu dan kenal cara saya dan mereka undi saya, ada cara nya untuk memikat hati mereka, pendekatan DS Najib tidak betul dengan sentiasa menghulur kan wang, mereka akan ambil tetapi belum tentu mengundi"

  Akhir sekali Tun berkata "Saya akan terus bersuara untuk bumiputera dan melayu, jika mereka kata saya rasis Ya saya akan kata saya rasis".

  GAP

  ReplyDelete
 6. Ayahanda Tun, tolong gerakkan gesaan supaya Najib berundur dari kerusi PM..masih awal utk berbuat demikian kerana PRU14 berbaki 4 tahun lebih lagi...

  Harap ayahanda Tun gesa Najib berudundur segera sebagaimana Tun gesa Pak Lah berundur dulu..

  masih belum terlambat sebelum 'nasi jadi bubur'

  ReplyDelete