Sunday, 18 March 2012

"COUNTER DAMAGE" HADI AWANG KANTOI

Hadi awang cakap takpa berjual beli dengan yahudi asalkan bukan zionist. Tujuan hadi cakap sebenarnya nak buat counter damage kerana kesilapan kawan baik dia anwar tersasul cakap nak sokong segala effort untuk jaga keselamatan isreal termasuk bomkan rakyat palestin dan rampas tanah rakyat palestin.

Kerana terdesak hal ni yang beri kesan sangat buruk kepada PR, hadi awang terpaksa cakap kat media bahawa takpa berjual beli dengan yahudi sebab nabi saw pun pernah jual beli. Itu benar dan tak dinafikan.

Soalannya ialah, adakah sama hal 'anwar sokong segala effort jaga isreal' dengan hal 'jual beli dengan yahudi'? Jawapannya dua perkara berbeza!

Hadi, nak tipu orang2 PAS bolehla sebab dorang pikir guna kepala lutut tapi rakyat yang celik semua kat luar ni kau tak boleh tipu

1 comment:

  1. APA KURANGNYA ATAU BEZANYA BILA NIK AZIZ KATA KITA BOLEH BERKAWAN DENGAN SYAITAN. SEDANGKAN KITA DIBERI TAHU OLEH PARA USTAZ BAHAWA BERKAWAN DENGAN JIN ADALAH HARAM INI KAN PULAK DENGAN SYAITAN. HJ HADI, HAJI HADI.... KALAU NAK SELAMATKAN KAWAN YG DAH TENGELAM PUN JANGANLAH TERJUN BUTA JE.. SILAP HARI BULAN KAWAN YANG HANYUT SELAMAT ORANG YG NAK MENYELAMATKAN TENGGELAM... BANYAK YANG BERLAKU KAN KAN KAN

    ReplyDelete