Thursday, 22 August 2013

TERKINI: ALHAMDULILLAH, ALLAH BERI KEMENANGAN KEPADA UMAT ISLAM NEGARA INI

Keputusan Hakim: "Kalimah ALLAH HANYA boleh digunakan oleh mereka yang beragama islam sahaja"

Segala puji bagi Mu ya Allah. Kau lah Tuhan Semesta Alam. Tiada tuhan selain Allah. Terima Kasih Yang Arif Hakim-Hakim yang mengendalikan kes ini iaitu diketuai oleh Hakim Datuk Seri Abu Samah Nordin dan bersidang bersama Hakim Datuk Abdul Aziz Abdul Rahim & Hakim Datuk Rohana Yusuf.

Dengan keputusan ini bermakna prosiding rayuan penuh dijangka akan diadakan pada 10 September 2013. Jangan lupa kita umat islam tarikh tu nanti. Doa pada Allah jangan putus-putus dalam doa selepas solat fardhu dan kalau mampu doa dalam solat tahjud mohon Allah bantu umat islam negara ni.

Kepada pembaca blog ini, marilah kita perbaharui syahadah kita dengan niat untuk mencari keredhaan Allah swt.

" AKU BERSAKSI TIADA TUHAN SELAIN ALLAH & AKU BERSAKSI MUHAMMAH ADALAH PESURUH ALLAH"

4 comments:

 1. Mana pergi macai2 yg mengafirkan UMNO..
  Mana pergi peguam yg menyokong PR...
  Mana peguam yg menyokong islam.dihina..
  Mana insan yg diangkat sebagai ustaz oleh macai...
  Mana ulama.yg di angkat oleh pengikut yg begitu taksub...
  Mana srikndi yg sanggup mengusung anak semasa himpunan bersih...
  Mana pergi unit amal pas...
  Pergi mampus dgn kalian semua...
  Aku cabar bangsat2 pas utk berdepan dgn aku...
  Sial punya manusia..

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah....Allhuakbar...

  Ternyata PAS jual agama hanya untuk dapat kuasa...

  Tak berani zahirkan penentangan kepada puak kafir kerana takut hilang undi utk dapat kuasa..

  PAS sesat jauh ke dalam kancah fitnah akhir zaman

  ReplyDelete
 3. pemuda pas tak berani nak tunjuk muka depan paderi..

  ReplyDelete
 4. SYUKUR ALHAMDULILLAH di atas berita baik ini. Dan TERIMAKASIH di atas KEBERANIAN dan KETEGASAN Majlis agama Islam, KDN, PERKASA, JATI, peguam-peguam-peguam/hakim-hakim (TULEN) dsbnya yg. melawan pihak Gereja Katolik/Vatican. Gembira betul bila tengok umat Islam/Melayu begitu BERSEMANGAT memperjuangkan Islam/umatnya!

  Gereja Katolik/Vatican ini, disyaki sudah diambil alih si puak KAPIR GANAS dan BIADAP dari Kristian Zionis DAPBIAWAK/PKR (dan sekutu mereka dr. rejim PAP-Barat-Israel), utk. MENJATUHKAN Islam/umatnya, kuasa Mufti-Mufti/Jbtn-jbtn. agama Islam (terutamanya JAWI/JAKIM)/Mahkamah-mahkamah Shariah. Dan tujuan utama puak Kristian GANAS ini ialah utk. MENJATUHKAN Islam sbg. AGAMA PERSEKUTUAN dan Malaysia, bumi PUSAKA kita ini, sbg. NEGARA ISLAM, dan menghasut seluruh masyarakat Kristian terutamanya dari Bumiputera Sabah/S’wak supaya membenci Islam/umatnya terutamanya orang Melayu/UMNO; jadi senang diJAJAH!

  Fahaman evangelis Kristian Zionis, ialah doktrin gabungan Kristian Protestant palsu dan pengganas Yahudi Zionis, SENJATA politik merbahaya yang mempergunakan agama, oleh penjajah Barat-Israel melalui CIA-US/MI6-UK/Peranchis/Jerman/Israel-Mossad/EU-NATO (di Malaysia melalui sekutu mereka, DAPigs/PKR). Fahaman ini dipergunakan untuk menjatuhkan Islam/umatnya, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, iaitu Mekah di masa hadapan dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas/sumber asli lain/tanah subur (untuk pertanian syarikat global GM US-Mosanto yang diharamkan di EU sebab boleh menyebabkan penyakit kanser dll). Bahkan Vatican juga telah dikuasai puak Kristian Zionis ini.

  Skrg. kita dari seluruh umat Islam/Melayu, mesti tumpu pd. perjuangan seterusnya di peringkat seterus yg. penting pd. 10 Sept. di Mahkamah Rayuan , terhadap keputusan Mahkamah Tinggi dari hakim CINA, yang membenarkan akhbar mingguan Katolik, The Herald menggunakan kalimah Allah.

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  ReplyDelete