Thursday, 22 September 2011

ISLAM JADI MAINAN ANWAR DAN NIK AZIZ

  
Kerana tamakkan kuasa, pemimpin PAS dan Anwar main2kan agama. Masa dalam UMNO, Anwar perlekehkan PAS nak jalankan hudud. PAS pula dulu bersungguh2 nak jalankan hudud. Bila dapat tawan Kelantan 1990, tunggu punya tunggu tak jalan2kan jugak hudud dan disalahkan Tun M menghalang laksanakan hudud di Kelantan. 

Semasa Muktamar PAS baru2 ni, tak nak pulak jalankan hudud sebab takut kepada DAP dan naik syok berkawan dengan DAP yang ada lubuk duit. Tiba2 Nik Aziz bersuara pulak beberapa hari lepas nak jalankan hudud di Kelantan setelah statistik AIDS paling tinggi di negeri Serambi Mekah tersebut. Tiba2 pulak Anwar sokong pulak kenyataan Nik Aziz nak jalankan hudud di Kelantan. Walhal semua orang dah tengok rakaman Youtube Anwar mempertikaikan hukuman syariah ke atas Kartika yang dikenakan hukuman rotan dan Anwar bersetuju bahawa negara Malaysia patut melaksanakan pluralisme agama yang tidak mengangkat tinggi agama islam sebagai agama rasmi negara ini.

Anwar sokong Nik Aziz atas sebab minta talian hayat daripada pimpinan PAS dan penyokong2 PAS agar bersama dia dalam kes Liwat 2 dan Video Sex. 

Nik Aziz pula beria2 nak jalankan hudud sebab pilihanraya ke 13 hampir tiba atas dasar minta talian hayat orang melayu supaya sokong PAS kerana PAS sangat risau penolakan undi Melayu terhadap mereka kerana marahkan PAS jadi tunggangan DAP.

Wahai umat islam di Malaysia, janganlah percaya kepada orang2 yang jual agama islam seperti Nik Aziz dan Anwar untuk kepentingan duniawi. Mereka hanya berpura2 cakap agama dan rupa agama walhal mereka adalah pembohong besar!

~ pengikut Muhammad saw

2 comments: