Wednesday, 21 September 2011

PEMIMPIN PAS PANDAI BERPURA-PURA


Selama ini ramai orang terpedaya dengan rupa agama, cakap agama dan perjuangan agama oleh pemimpin PAS. Walhal mereka semua pandai berpura2. Kickdefalla mengesahkan penipuan dibuat oleh Husam KLIK

Mereka sebenarnya mahu dunia dengan gunakan agama. Sungguh buruk manusia yang gunakan agama dan jual agama untuk dapat habuan dunia.

Sehingga harini kerajaan islam yang diterajui oleh segolongan orang islam yang beriman belum ada seperti zaman Khulafak Rasyidin termasuk negara Malaysia.
Jadi, dalam keadaan negara kita masih menjalankan sistem demokrasi (sistem ciptaan Yahudi & Nasrani) yang memerlukan undian rakyat sebagai penentu siapa memerintah. Bila keluar mengundi, jangan undi PAS kerana perjuangan Islam mereka menipu dan palsu semata-mata. Undi UMNO adalah baik kerana mudaratnya kurang berbanding mudarat beri undi kepada PAS. Mengundi PAS mudaratnya banyak kerana mereka gadaikan agama untuk dapat kuasa.

Bila tiba masanya nanti janji Allah pasti datang.


Allah menjanjikan orang-orang yang beriman dan beramal salih dari kalangan kamu (wahai umat Muhammad) bahawa Ia akan menjadikan mereka khalifah-khalifah yang memegang kuasa pemerintahan di bumi, sebagaimana Ia telah menjadikan orang-orang yang sebelum mereka: Khalifah-khalifah yang berkuasa dan Ia akan menguatkan dan mengembangkan ugama mereka (ugama Islam) yang telah diredhaiNya untuk mereka dan Ia juga akan menggantikan bagi mereka keamanan setelah mereka mengalami ketakutan (dari ancaman musuh). Mereka terus beribadat kepadaKu dengan tidak mempersekutukan sesuatu yang lain denganKu. Dan (ingatlah) sesiapa yang kufur ingkar sesudah itu, maka mereka itulah orang-orang yang derhaka. Surah Annur ayat 55

~ pengikut Muhammad saw

No comments:

Post a Comment